95% van wat we doen, wie we zijn of handelen wordt gestuurd door ons onderbewuste. Hierdoor zitten we soms vast in patronen uit het verleden, blijven bepaalde thema’s of trauma’s ons achtervolgen, zelfs als je bewust verandering brengt in je leven. Om hierop een antwoord te bieden ontwikkelde ik de Be Connected Method®. Het is een krachtige methode die zowel energetisch werkt, in het onderbewuste patronen kan herschrijven en de transformatie tot leven wekt in elke lichaamscel. De methode kan door haar brede werking voor diverse doeleinden ingezet worden. Door het vrijmaken van de blokkades in het onderbewuste geeft de Be Connected Method® je de sleutel in handen om jezelf te helen en echte verandering door te voeren. Zo begeleid ik je stap voor stap naar wie je werkelijk bent of wil zijn.

Wat kan een energetische behandeling je bieden?

De energetische behandeling wordt afgestemd op jouw vraag en persoon. Mogelijke technieken die worden toegepast zijn Be Connected Method®, Psych-K, Bleu Dot Healing method of Access Bars®. Een energetische behandeling kan je helpen om los te komen van trauma’s of overtuigingen, blokkades op te heffen of het evenwicht in jezelf te herstellen. Energetische behandelingen kunnen je helpen om je vitaliteit te versterken, jezelf graag te zien, te leven vanuit je hart en meer rust en vertrouwen te vinden in het leven.


Werkwijze:

Een energetische behandeling duurt 1 uur en kost 60 euro. Voor de vervolgsessies kan er gekozen worden tussen 1 uur of 45 minuten en kosten 60 of 45 euro. De duur en het aantal sessies is afhankelijk van de omvang van je vraag en evolutie. Het is een groeiproces, ik werk altijd persoonlijk. Jij bepaalt wanneer de volgende sessies plaatsvinden en hoe snel of langzaam ze elkaar opvolgen. Het traject volgt jouw ritme, enkel zo kan een energetische behandeling maximaal effect hebben.

 

Specialisaties:

  • oplossen blokkades

  • losmaken oude trauma’s

  • jezelf hervinden

  • connectie met je innerlijke kind

  • verwijderen van vreemde energieën

  • transformeren van emoties

  • herstellen van relaties

  • energetische balans herstellen