Be Connected Method®

De Be Connected Method® werd ontwikkeld door Stefaan Vandendriesch van Healing You. Het is een krachtige methode die zowel energetisch werkt, in het onderbewuste patronen kan herschrijven en de transformatie tot leven wekt in elke lichaamscel. De methode kan door haar brede werking voor diverse doeleinden ingezet worden. Door het vrijmaken van de blokkades in het onderbewuste geeft de Be Connected Method® je de sleutel in handen om jezelf te helen en echte verandering door te voeren.

Bleu Dot Healing method

Deze healing methode werd meer dan 70 jaar geleden door Robert Rasmussen ontwikkeld. Zijn methode werd verder onderbouwd door vele internationale wetenschappers en healers in de kwantumfysica en celbiologie zoals onder andere: Dr. Bruce Lipton, Dr. Amit Goswami, Dr. Deepak Chopra en Dr. Lisinka Ulatowska.

Bleu Dot healing method is een krachtige vorm van energetisch healen op cel of DNA-niveau, zodat zieke of beschadigde cellen zich kunnen regenereren en je fysiek en mentaal terug in balans komt.

Psych-K

Psych-K is een techniek om beperkende overtuigingen die in ons onderbewustzijn zijn opgeslagen lot te laten, zonder dat je hiervoor in hypnose hoeft te gaan. We communiceren rechtstreeks met het onderbewustzijn om zelfondermijnende overtuigingen te transformeren naar voedende gedachten.

Access Bars®

Tijdens een Bars® sessie wordt het hoofd zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen ze hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen