Intuïtieve coaching start met luisteren. Enkel zo kan ik horen wat je echt wil zeggen en zichtbaar maken, wat voor jou nog onzichtbaar is. Tijdens de individuele sessies, luister en coach ik intuïtief en bouwen we samen aan meer vertrouwen, harmonie, kennis en inzicht om helemaal jezelf te kunnen zijn. Mijn doel is om je dichter te brengen bij wie je werkelijk bent, zodat jij kan stralen vanbinnenuit.

Alle wijsheid, kracht en kennis die je nodig hebt om jezelf te helen is al aanwezig. Als coach wandel ik een stukje mee, zodat jij de stappen kan zetten die juist aanvoelen op jouw pad. Het is een groeiproces dat we als team samen afleggen. De coaching kan plaatsvinden in mijn praktijk, maar als het ondersteuning kan bieden,  aarzel ik niet om de natuur in te trekken. De natuur kan de begeleiding extra kracht bijzetten: de natuurelementen en de stilte brengen ons dichter bij onszelf, ze helpen ons om beter te luisteren naar onze innerlijke raadgever.

Wat kan intuïtieve coaching je bieden?

Zit je met een vraag, wil je dichter bij je kern komen of je leven in positieve zin veranderen, dan kan een persoonlijk coaching traject je helpen. Na elke sessie krijg je ook een opdracht en tips mee zodat de inzichten kunnen doorwerken in je dagelijks leven, want zonder actie verandert er niets. Intuïtieve coaching richt zich op adolescenten (vanaf 17 jaar) en volwassenen, aangezien kinderen een specifieke aanpak vereisen.


Werkwijze:

Een eerste coaching gesprek duurt 1,5 uur en kost 65 euro.
De eerste sessie essentieel is om het juiste coachingtraject te kunnen bepalen.
De vervolgsessies duren anderhalf uur en kosten 65 euro.
Een coaching traject is een groeiproces, afhankelijk van jouw evolutie en behoefte word het aantal sessies bepaald. Afhankelijk van je vraag kan de sessie plaatsvinden in de praktijkruimte, of buiten in de natuur. Jij bepaalt de stappen die juist aanvoelen op jouw pad.

 

Specialisaties:

  • hooggevoeligheid

  • burn-out

  • bore-out

  • persoonlijke ontwikkeling

  • spirituele groei

  • energetisch werk